Welkom op mijn site Kijk in Rosmalen

OPMERKING: helaas kan vanuit een straatpagina niet worden teruggegaan naar de Index...., wel naar de HOOFDINDEX, hiervoor moet ik alle pagina's wijzigen, ben ik reeds mee begonnen. (dec 2018)

Deze site geeft u een beeld en sfeer van alle 550 straten in het gebied van de voormalige gemeente Rosmalen, het is bedoeld als een tijdsbeeld vanaf 2010, niet alles wordt actueel bijgewerkt.

Een aantal mooie objecten zoals speelplaatsjes, parkjes, monumenten, gebouwen, kinderboerderijen e.d., zijn soms via een aparte link in een straat weergegeven.

Verder kunt u een inkijkje nemen in 26 speciale gebouwen of terreinen, welke in de index 'Biizondere objecten' zijn opgenomen.

Op elke pagina van een straat vindt u een klein plattegrondje, waarop de straat in de wijk staat aangegeven. Soms worden actuele zaken bijvoorbeeld werkzaamheden in een straat in beeld gebracht, deze items zijn meestal tijdelijk.

Op de site Kijk in Rosmalen vindt u 5 indexen, dit zijn tabellen waarin de straten alfabetisch zijn gerangschikt. Door dubbelklik op een stratenlink kunt u de foto's bekijken. Er staan circa 3500 foto's van Rosmalen op de site! 

PER 07-11-2018 TOEGEVOEGD: Achter de Dorpsstraat, Harry Coppensstraat, Kleine Vliet, Malislampsehoeve, Orionpad, Sint Jorisstate, Zandvangpad

Per 07-11-2018 AANGEPAST/VERNIEUWD:Achillesstraat, Adagiostraat, Azaleastraat, Birgittenessenborch, Brouwerijstraat, Calandostraat, Crocusstraat, De Boeier, De Bongerd, Dorpsstraat, Driebergenlaan, Empelseweg, Fuchsiastraat, Gatstlandweg, Harenweg, Houtwalstraat, Hovenpad, Irisstraat, Jacob Catsstraat, Julianastraat, Leliestraat, Lijsterbeslaan, Maliskampsehoeve, Narrenschip, Orionpad, Partituurweg, Raadhuisstraat, Sint Catharinastraat, Stacatostraat, Zuidwillemsdreef 

>>>>>   GA NAAR STRATENSITE   <<<<<

                                                              

Laatst bijgewerkt november 2018